21 Studies tonen aan: Vaccinatie van personen met immuniteit na infectie zonder positief effect en deels zelfs schadelijk

21-studies-tonen-aan:-vaccinatie-van-personen-met-immuniteit-na-infectie-zonder-positief-effect-en-deels-zelfs-schadelijk

01-09-21 05: 35: 00, Gisteren hebben wij de officiële bevestiging gekregen, om het zo maar te zeggen, dat de thans gebruikte vaccins slechts zeer korte tijd doeltreffend zijn tegen ernstige ziekten. Israël en blijkbaar ook de VS vaccineren nu om de 5 maanden, anders wordt men weer als ongevaccineerd beschouwd. Veel landen, waaronder Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland, willen ook de immune bevolking verplichten zich te laten vaccineren. Toch bewijst een hele reeks studies de nutteloosheid en ten dele de schadelijkheid van dit streven.

Het is tijd om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat de natuurlijke immuniteit tegen SARS-CoV-2 uitgebreider, duurzamer en langduriger is dan alle vaccins die momenteel op de markt zijn. Als politiek over gezondheid gaat, dan moet dit eindelijk erkend worden: Iedereen die ooit een infectie heeft doorgemaakt moet blijvend worden overwogen

” Lees verder

%d bloggers liken dit: