Aankondiging van de release van ‘The Unspeakable’

aankondiging-van-de-release-van-‘the-unspeakable’

01-09-21 07: 21: 00,

Aan de vooravond van de 20derde verjaardag van september 11, 2001, AE911Truth houdt een gratis online preview van de nieuwe film van Dylan Avery, The Unspeakable.

De vertoning begint om 8: 00 PM Eastern. Na afloop zal Rosie O’Donnell, een oude voorvechtster van de 9/11 waarheid, een vraag en antwoord geven met drie hoofdrolspelers uit de film: 9/11 familieleden Bob McIlvaine en Drew DePalma en architect Bill Brinnier. Zij zullen worden bijgestaan door 9/11 familielid Michele Little.

De film zal een week later – vrijdag, september 17 – worden uitgebracht op YouTube en zal draaien in de Village East in New York City september 17-23.

Bob McIlvaine, Drew DePalma, en Bill Brinnier waren allen ingepland om te verschijnen in een 30-minuten durende sectie van de laatste aflevering van Spike Lee’s HBO docuserie, NYC Epicenters 9/11 → 2021 ½, die wordt uitgezonden op de avond van 11 september.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: