Advies van deskundigen over Comirnaty (Pfizer) COVID-19 mRNA-vaccin voor kinderen

advies-van-deskundigen-over-comirnaty-(pfizer)-covid-19-mrna-vaccin-voor-kinderen

01-09-21 02: 54: 00,

Advies van deskundigen inzake het Comirnaty-(Pfizer)-COVID-19-mRNA-vaccin voor kinderen – Dr Michael Palmer, Dr Sucharit Bhakdi, Dr Stefan Hockertz

Dit advies van deskundigen werd door de Italiaanse advocate Renate Holzeisen bij het Europees Hof van Justitie ingediend in verband met een verzoek om betwisting van de EU-vergunning voor het mRNA-vaccin van Pfizer voor kinderen van 12 jaar en ouder. De hier aangevoerde argumenten hebben specifiek betrekking op het vaccin van Pfizer, maar gelden evenzeer voor het mRNA-vaccin van Moderna, en vele zijn ook van toepassing op de op adenovirus gebaseerde vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson (Janssen).

Dr. Michael Palmer is universitair hoofddocent aan het departement scheikunde van de Universiteit van Waterloo, Ontario, Canada. Hij studeerde geneeskunde en medische microbiologie in Duitsland en doceert sindsdien biochemie in Canada 2001. Zijn voornaamste expertisegebieden zijn farmacologie, metabolisme, biologische membranen en computerprogrammering, waarbij het experimenteel onderzoek zich toespitst op bacteriële toxinen en antibiotica (daptomycine). Hij heeft een leerboek geschreven over biochemische farmacologie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: