Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden

anthony-fauci-(‘dr.-death’)-wil-verplichte-covid-injecties-voor-alle-kinderen-van-alle-leeftijden

01-09-21 02:30:24,

—————————————————————————————————————————————–

Komst ‘vaccin’abonnement bevestigd: Canada koopt voor iedere burger ACHT extra shots – Israël: Vaccinatiepaspoort verloopt als mensen geen boostershots nemen

—————————————————————————————————————————————–

Amerika’s CDC ‘corona tsaar’ Anthony Fauci heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van de allergrootste misdadigers die ooit op deze aardbol hebben rondlopen. Niet voor niets heeft hij inmiddels de infame bijnaam ‘Dr.Death’ verworven. Fauci, die in zijn hele leven nog nooit één patiënt heeft behandeld of zelfs maar in de ogen heeft gekeken, wil nu dat ALLE kinderen van ALLE leeftijden verplicht worden geïnjecteerd met Covid-19 gentherapie ‘vaccins’, die alleen al in de VS officieel 13.627 doden, 1429 miskramen en 17.794 permanent gehandicapten hebben veroorzaakt. En dat dit niet bij twee of drie shots zal blijven, blijkt wel uit het feit dat Canada voor iedere burger alvast ACHT nieuwe shots heeft besteld (3). Fauci suggereert inmiddels dat we voor de rest van ons leven iedere VIJF maanden een nieuwe boostershot nodig moeten krijgen (6). Wie durft nu nog steeds te beweren dat het injectieprogramma om de volksgezondheid gaat?

In gesprek met ’s werelds grootste desinformatie-propaganda verspreider CNN zei Fauci dat alle kinderen ongeacht hun leeftijd geïnjecteerd zouden moeten worden om hen ‘beschermen’ tegen deze plandemie. Zonder Covid-injecties zouden kinderen niet meer op school moeten worden toegelaten, vindt hij. Aan de inmiddels bijna 14.000 officiële Covid injectiedoden en 18.000 permanent gehandicapten in de VS maakte hij natuurlijk geen woord vuil.

‘Fauci geeft net zoveel om uw leven en dat van uw kinderen als een bijlmoordenaar om zijn slachtoffers,’ reageert Mike ‘Natural Adams. ‘Alles wat hij wil is dat u zijn psychopathische bevelen opvolgt, hoe krankzinnig die ook zijn. Want anders ‘haat u de wetenschap’. Een beetje goed nieuws is dat meer Amerikanen nu wakker worden voor wat er gaande is, vooral in gebieden waar dit totale medische fascisme de kop opsteekt.’ (1)

Strijd tussen FDA en CDC

We schreven onlangs dat de FDA de Pfizer injecties enkel op bevel van het Witte Huis definitief heeft goedgekeurd. Dat heeft de nodige beroering veroorzaakt; de twee belangrijkste en meest gezaghebbende FDA topofficials die over deze vaccins gaan – Marion Gruber (32 jaar bij de FDA, directeur vaccin-research & review, en vicedirecteur Phil Krause),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: