Anti-oorlogsdag bijeenkomst in Hannover

anti-oorlogsdag-bijeenkomst-in-hannover

01-09-21 12: 26: 00,

Gepubliceerd op: 1. September 2021 | Aantal reacties: nog geen

1 september is de Internationale Dag tegen de Oorlog:

Maak Rusland niet opnieuw tot onze vijand!

De balans na 16 jaar buitenlands beleid onder CDU-kanselier Merkel is desastreus. De Duits-Russische betrekkingen zijn opnieuw uitgelopen op de confrontatie van een nieuwe koude oorlog. Ook de SPD, in de persoon van haar minister van Buitenlandse Zaken Maas, heeft het tijdperk van de détente allang vaarwel gezegd. De Groenen zitten volledig op één lijn met de NAVO en voeren een agressief beleid van confrontatie met Rusland. Het vertrouwen, dat in decennia van ontspanning was gegroeid, is verloren gegaan. De relatie met Rusland is verbroken. Vandaag staan de Leopard tanks van de Bundeswehr waar 1941 de Tiger tanks van de Wehrmacht richting Moskou rolden. Vandaag is Rusland – samen met China – opnieuw vijandbeeld nummer één voor de Duitse buitenlandse politiek. In aanwezigheid van de toenmalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Baker had de voormalige Duitse minister van Buitenlandse Zaken Genscher in februari nog tegenover de pers in Washington verklaard 1990: “Wij zijn het eens

” Lees verder

%d bloggers liken dit: