China draait steeds vaker de internetkraan dicht voor jongeren

china-draait-steeds-vaker-de-internetkraan-dicht-voor-jongeren

01-09-21 09: 58: 00,

Het kan binnenkort moeilijk worden voor jonge spelers uit China om te spelen of deel te nemen aan competities – zoals hier bij het League of Legends Pro League All-Star Weekend in Chengdu, Sichuan. – Alle rechten voorbehouden IMAGO / VCG

Minderjarigen zullen binnenkort in China nauwelijks nog kunnen deelnemen aan onlinespellen. Ook andere internetdiensten, waar vooral jongeren zich ophouden, zullen met de Chinese autoriteiten te maken krijgen. Dit om online-verslaving en de jacht op aandacht in te dammen.

In de toekomst zullen Chinese jongeren nauwelijks nog computer- en videospelletjes op het internet kunnen spelen. Alleen op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen zullen minderjarigen toegang hebben tot online games, en alleen tussen 20 en 21 uur.

Met deze regeling heeft de overheidsinstantie die onder andere verantwoordelijk is voor internetregulering

” Lees verder

%d bloggers liken dit: