Conventioneel voedselsysteem faalt bij de bescherming van kwetsbare zuigelingen, kinderen en landarbeiders

conventioneel-voedselsysteem-faalt-bij-de-bescherming-van-kwetsbare-zuigelingen,-kinderen-en-landarbeiders

01-09-21 05: 12: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Om ecologische, menselijke gezondheid en sociaaleconomische voordelen op lange termijn te verzekeren, moeten voedselproductie, -distributie en -consumptie de overgang maken van conventionele naar regeneratieve, biologische voedselwaardeketens, zoals geschetst in onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Productions and Operations Management.

“We betalen een hoge prijs voor een gebrek aan transparantie in onze voedselvoorziening en beseffen dat het nemen van kortere wegen, of efficiënties, niet duurzaam is,” zei Aleda Roth, Ph.D., coauteur van de studie en professor in het Wilbur O. and Ann Powers College of Business aan de Clemson University.

“We moeten kijken naar meerdere prestatie-indicatoren, en daarbij zal het duidelijk worden dat een regeneratieve, sociaal verantwoorde benadering van de landbouw noodzakelijk is voor een duurzame voedselvoorziening,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: