Covid-adviseurs onder Trump: de taskforce misleidde de president

covid-adviseurs-onder-trump:-de-taskforce-misleidde-de-president

01-09-21 03: 07: 00,

Paul E. Alexander werkte onder president Trump bij het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services en adviseerde ook de WHO. In de Stew Peters Show zei hij dat er informatie uit Amerikaanse staten binnenkwam waaruit bleek dat lockdowns een rampzalig effect op de samenleving hadden. “De kinderen deden zichzelf pijn en pleegden zelfmoord.”

Dr Alexander wees erop dat de president alles had gedaan wat in zijn macht lag om de lockdowns op te heffen, maar dat hij daarvan was weerhouden door de Corona Task Force. “Hebben deze mensen met Trump samengewerkt om de pandemie op te lossen? Nee!” zei hij. “Ze hebben hem op alle fronten bestreden.”

Ernstig misleid

“Trump is ernstig misleid,” hield Alexander vol. “Fauci, de WHO en China hebben Trump vanaf het begin bestreden”. Op de vraag van Stew Peters of er ooit een pandemie is geweest, antwoordde de voormalige regeringsfunctionaris ondubbelzinnig: “Nee. Er is nooit een pandemie geweest.”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: