Covid vaccin goedgekeurd door Pfizer: Hoe zit het met de dodelijke effecten op het hart?

covid-vaccin-goedgekeurd-door-pfizer:-hoe-zit-het-met-de-dodelijke-effecten-op-het-hart?

01-09-21 08: 00: 00,

  • Op 23. In augustus 2021 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) volledige goedkeuring verleend aan COVID 19 mRNA-injectie van Pfizer/BioNTech, verkocht onder de merknaam Comirnaty, voor gebruik bij mensen van 16 jaar en ouder
  • Normaal houdt de FDA een formele hoorzitting en laat zij het publiek en deskundigen aan het woord voordat een geneesmiddel van noodgoedkeuring overgaat naar volledige goedkeuring, maar in dit geval heeft zo’n hoorzitting niet plaatsgevonden.
  • Het idee dat een “vaccin” dat in negen maanden tijd meer mensen heeft gedood dan alle andere vaccins samen in drie decennia, als veilig wordt beschouwd, is ongeloofwaardig en ondermijnt het vertrouwen van het publiek in de FDA nog verder.
  • De goedkeuring is gebaseerd op zes maanden gegevens van 44 047 mensen van 16 en ouder. De helft van hen werd gevaccineerd, de andere helft kreeg aanvankelijk een placebo. Echter, begin december 2020 heeft Pfizer de blindering van de controlegroep opgeheven,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: