De vaccinatie heidenen

de-vaccinatie-heidenen

01-09-21 01: 00: 00,

door Konstantin Kisin

Laten we aannemen dat je een gewoon mens bent. Het is het jaar 2016. Terecht of onterecht, je gelooft het meeste van wat je in de media ziet. U gelooft dat opiniepeilingen in grote lijnen de publieke opinie weerspiegelen. U gelooft dat artsen en wetenschappers betrouwbaar en onafhankelijk zijn. U bent een fatsoenlijk, verstandig mens die de regels volgt en de autoriteiten vertrouwt.

Hoe groot moet dan uw schok zijn wanneer Brexit komt, ook al werd u verzekerd dat het niet kon gebeuren omdat het een randbeweging was die werd geleid door racisten voor racisten. De opiniepeilingen die grotendeels voorspelden dat er geen Brexit zou komen, hadden het mis. De geleerden en deskundigen die u dag na dag vertelden dat het niet zou gebeuren, hadden het ook mis. “Nou,” zeg je, “deze dingen gebeuren.”

Kort na de Brexit, zal Donald Trump zich kandidaat stellen voor president.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: