De Vader, de Zoon en de “Mencius Moldbug

de-vader,-de-zoon-en-de-“mencius-moldbug

01-09-21 11: 30: 00,

Curtis Yarvin, de “libertarische” extreem-rechtse blogger die bekend staat om zijn oproep tot een militaire staatsgreep in de VS en om zijn RAGE-campagne (Retirement of All Government Employees), is voor sommigen een genie en voor anderen een crypto-fascist. Dit onderzoek onthult de minder bekende geschiedenis van de familie Yarvin, hun connecties met DARPA, de Clinton administratie en de pijpbombardementen op de Yale University Law School 2003.

Curtis Yarvin, een extreem-rechtse blogger die schrijft onder het pseudoniem “Mencius Moldbug”, treedt al tientallen jaren op als een ontwrichter en heeft daarbij een zeer loyale aanhang om zich heen verzameld. Yarvin onderscheidt zich van de meeste andere bloggers doordat zich onder zijn volgelingen invloedrijke figuren in de Amerikaanse politiek en inlichtingendiensten bevinden, zoals Peter Thiel. Zijn eerdere oproepen tot een militaire coup in de VS en zijn RAGE (Retirement of All Government Employees)-campagne hebben zijn werk bekend gemaakt, maar zijn nauwe banden met mensen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: