Democraten gedwongen toe te geven dat conservatieven gelijk hebben en dat we meer Afghaanse vluchtelingen moeten hebben, door Andrew Anglin

democraten-gedwongen-toe-te-geven-dat-conservatieven-gelijk-hebben-en-dat-we-meer-afghaanse-vluchtelingen-moeten-hebben,-door-andrew-anglin

01-09-21 04: 00: 00,

Peking Biden is gedwongen toe te geven dat Donald Trump gelijk had: we hebben meer vluchtelingen uit Afghanistan nodig!

De libs nemen weer een L en worden weer eens genaaid.

Kijk naar deze getriggerde sneeuwvlok Psaki die eindelijk moet toegeven wat conservatieven al vanaf het begin zeggen: we hebben een pact gesloten met de mensen van Afghanistan om altijd voor hen te zorgen.

CNN:

De persvoorlichter van het Witte Huis, Jen Psaki, prees dinsdag de ondergedoken Afghaanse tolk die toenmalig senator Joe Biden hielp redden tijdens een 2008 reddingsmissie, terwijl ze opnieuw bevestigde dat de VS zich ertoe verbindt de Afghaanse bondgenoten te helpen.

âOnze boodschap aan hem is: Dank u voor het vechten aan onze zijde voor de laatste 20 jaren. Bedankt voor de rol die je hebt gespeeld in het helpen van een aantal van mijn favoriete mensen uit een sneeuwstorm en voor al het werk dat je hebt gedaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: