DERB’S AUGUSTUS DAGBOEK [13 ITEMS]: Peak Crazy?; A Vote for the Bugocalypse; Don’t Care If Debra Winger Is Abducted By Africans; ETC., door John Derbyshire

derb’s-augustus-dagboek-[13-items]:-peak-crazy?;-a-vote-for-the-bugocalypse;-don’t-care-if-debra-winger-is-abducted-by-africans;-etc.,-door-john-derbyshire

01-09-21 04: 00: 00, De wreedste maand

Voor patriotten was Augustus een verschrikkelijke maand, een maand van nationale vernedering. Ik deel de algemene woede en wanhoop.

Alsof het nationale nieuws nog niet deprimerend genoeg was, werden we hier op Long Island voorspeld dat we in augustus 22een grote klap zouden krijgen van orkaan Henri. De Derbs kochten gehoorzaam extra voorraden voedsel en benodigdheden in. Ik ververste de olie in mijn generator, vulde het gas bij, en liet het een test draaien. We waren allemaal klaar voor de aanval. Het is nooit gebeurd. Henri veranderde op een of andere manier van koers. Het enige wat we kregen was een paar dagen met regenbuien.

Een vriend in de buurt e-mailde ons met dit:

Amerika kan zelfs geen orkanen meer aan.

Later in de maand bewees orkaan Ida zijn ongelijk; maar hij vatte de algemene geest van het midden van augustus moment vrij goed.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: