Duitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”

duitse-artsen-en-advocaten-beoordelen-bloeduitstrijkjes-van-mensen-die-covid-injecties-hebben-gehad:-“voor-mij-is-dit-euthanasie.-voor-mij-is-dit-massamoord,-een-misdaad-op-grote-schaal”

01-09-21 08:49:00, Dr. Bärbel Ghitalla analyseerde het bloed van mensen die Covid-19 injecties hebben gehad om te proberen haar patiënten te helpen die lijden aan de bijwerkingen. Dr. Ghitalla verkreeg ook een flesje met de Covid-19 injectie van Johnson and Johnson voor analyse. Gealarmeerd door wat ze door haar microscoop zag, besprak ze haar bevindingen met een medische collega, Dr. Axel Bolland, en met twee advocaten, Holger Fischer en Elmar Becker, schrijft Rhoda Wilson. Duitsland: Vaccin- en bloedanalyse onder de microscoop. Gepresenteerd door onafhankelijke onderzoekers, advocaten en artsen

Dr. Jane Ruby, op The Stew Peters Show, bracht het nieuws uit Duitsland. Een samenvatting van Dr. Ruby’s hoofdpunten zijn:

  • De bloeduitstrijkjes van deze “gevaccineerde” patiënten laten zien dat rode bloedcellen (“RBC”) een positieve lading hebben gekregen (in plaats van een negatieve, waardoor bloedcellen anderen kunnen afstoten en alleen blijven) waardoor ze op elkaar kunnen “stapelen”. Dit is typisch voor bloedkanker. Men noemt dit “rouleaux” formaties. Dus, de injecties veranderen de elektronlading in positieve in de RBC’s.
  • Er zijn ook opgerolde stukjes aanwezig met een metaalachtige glans. Ze zijn gemakkelijk te zien omdat ze geen licht absorberen zoals RBC’s dat doen.
  • De Duitse artsen en juristen in de video denken dat dit het begin is van trombotische activiteit. Het niveau van rouleaux formaties in deze bloedmonsters is ‘ernstig’. We kijken naar ernstige schade aan de bloedcellen.

Van het flesje Johnson en Johnson vaccin dat zij heeft verkregen (het heeft een lotnummer en vervaldatum), vertonen de monsters stijve structuren/lijnen met kleine witte puntjes ertussen.

De Duitse advocaten zeggen dat er een groot gebrek is aan geïnformeerde toestemming.

Verder lezen: ‘On the trail of the Covid 19 vaccines – the first blood tests are carried out  (Duits-Engelse vertaling).

Bloeduitstrijkjes uit het VK

Begin juli werd Dr. Philippe van Welbergen, medisch directeur van Biomedical Clinics, geïnterviewd op een Zuid-Afrikaanse gemeenschapszender. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en een late hevige menstruatie (vrouwen vanaf de leeftijd van 60 jaar), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: