En hij had gelijk! Nobelprijswinnaar waarschuwt dat vaccins de ontwikkeling van dodelijker COVID-varianten in de hand werken

en-hij-had-gelijk!-nobelprijswinnaar-waarschuwt-dat-vaccins-de-ontwikkeling-van-dodelijker-covid-varianten-in-de-hand-werken

01-09-21 05: 49: 00,

Luc Montagnier, een Franse viroloog en winnaar van de Nobelprijs voor geneeskunde 2008 voor zijn ontdekking van het humane immunodeficiëntievirus (HIV), heeft onlangs de gevaren van COVID-vaccins 19 aan de kaak gesteld. Montagnier besprak deze kwestie in een interview met Pierre Barnérias van “Hold-Up Media” eerder deze maand, exclusief vertaald uit het Frans in het Engels voor de “RAIR Foundation USA“.

De vaccins houden het virus niet tegen, zo betoogt de prominente viroloogster, maar doen het tegenovergestelde – zij “voeden het virus” en vergemakkelijken de evolutie ervan tot krachtiger en overdraagbare varianten. Deze nieuwe virusvarianten zijn beter bestand tegen vaccinatie en kunnen grotere gevolgen hebben voor de gezondheid dan hun “oorspronkelijke” versies.

In het interview noemde professor Montagnier het vaccinatieprogramma tegen het coronavirus een “onaanvaardbare vergissing”. Massavaccinatie is een “wetenschappelijke en medische fout”, zei hij. “De geschiedenisboeken zullen dat uitwijzen, want het is vaccinatie die de varianten creëert”. Montagnier zei,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: