Het verzet begint NU: Wereldwijde niet-regelnaleving beweging gelanceerd tegen medische tirannie

het-verzet-begint-nu:-wereldwijde-niet-regelnaleving-beweging-gelanceerd-tegen-medische-tirannie

01-09-21 03:50:00,

Zoals Robert F. Kennedy Jr. onlangs verklaarde in een interview, is de tijd gekomen voor alle mensen om stelling te nemen tegen de medische tirannie en NEE te zeggen tegen de giftige vaccins, vaccinpaspoorten en medische mandaten, bericht Mike Adams.

Over de hele wereld komen geïnformeerde, gepassioneerde burgers in opstand tegen de medische tirannie, van de truckers in Australië tot vreedzame demonstranten in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Canada. In de Verenigde Staten hebben de Tea Party Patriots protesten aangekondigd in 60 steden.

De mensen in de wereld realiseren zich steeds meer dat de pandemie een kwaadaardige zwendel was om onschuldige mensen massaal te vermoorden terwijl de mensen tot slaven werden gemaakt onder een tiranniek regeringsbewind. Covid interneringskampen zijn echt en zijn aangekondigd in Australië, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten. Het covidvaccin is zo giftig dat toen een vrachtwagen met Moderna-vaccins kantelde, het Ministerie van Defensie de controle over het gebied overnam en HAZMAT-teams inzette terwijl het luchtruim werd afgesloten om de gevaarlijke stoffen in de vaccins in te dammen.

Toch wordt ons verteld dat ze veilig genoeg zijn om in te spuiten, natuurlijk. (Maar te gevaarlijk om op de openbare weg te morsen.)

Fauci en de CDC zijn leugenaars. De FDA wordt geleid door Big Pharma oplichters. De vaccinfabrikanten zijn meestal veroordeelde misdadigers die een lange geschiedenis hebben in het plegen van misdaden tegen onschuldige mensen. De vaccins zijn opzettelijk geladen met spike-eiwitten biowapens en andere mysterieuze ingrediënten die magnetisch lijken te zijn.

De mensen die de vaccins nemen sterven in record aantallen, met nu 623.000 bijwerkingen van de vaccins gemeld aan VAERS, en meer dan Amerikaanse 13.000 sterfgevallen. (Het vaccin tegen de Mexicaanse griep werd teruggetrokken na slechts 25 sterfgevallen.)

Het werkelijke aantal doden in Amerika ligt nu bijna zeker boven de 500.000, en wereldwijd hebben covidvaccins ongetwijfeld al miljoenen mensen gedood.

Ziekenhuizen zijn moordfabrieken geworden die weigeren Ivermectine toe te dienen. In plaats daarvan vermoorden ze mensen met beademingsapparatuur en beweren dan dat ze stierven “aan covid.” Bijna elk algemeen medisch ziekenhuis in Noord-Amerika wordt nu bemand door massamoordenaars die misdaden tegen de mensheid plegen op een ongekende schaal.

Mensen worden wakker als nooit tevoren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: