Instorting Afghanistan onthult Beltway Media’s Loyaliteit aan permanente oorlogsstaat

instorting-afghanistan-onthult-beltway-media’s-loyaliteit-aan-permanente-oorlogsstaat

01-09-21 01: 23: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In de nasleep van een opmerkelijk succesvol offensief van de Taliban, bekroond met de overname van Kabul, hebben de bedrijfsmedia op wellicht de meest dramatische wijze ooit hun trouw aan het Pentagon en de militaire leiding gedemonstreerd. De media deden dit door het opzetten van een full-throated politieke aanval op de definitieve terugtrekking van president Joe Biden uit Afghanistan en een verdediging van de wens van het leger voor een onbepaalde aanwezigheid in het land.

Biden’s falen om een plan op te stellen voor de evacuatie van tienduizenden Afghanen op de vlucht voor het nieuwe Taliban-regime maakte hem een zacht doelwit voor de woedende aanval van de Beltway-media.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: