Kabul is Saigon niet. Afghanistan: drugshandel en de nieuwe zijderoute

kabul-is-saigon-niet.-afghanistan:-drugshandel-en-de-nieuwe-zijderoute

01-09-21 12: 29: 00,

Door Peter König: Hij is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water- en milieuvraagstukken in de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed en co-auteur van Cynthia McKinney’s boek “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 november, 2020).

Alle vlaggen hangen halfstok in de VS. De reden zijn de 13 Amerikaanse soldaten die donderdag stierven, 26. Augustus, werden gedood in deze enorme zelfmoordaanslag buiten Hamid Karzai International Airport in Kabul.

Op dit moment, volgens het Afghaanse ministerie van Volksgezondheid, zijn ten minste 150 mensen – Afghanen, waaronder ten minste 30 Taliban – evenals 13 Amerikaanse militairen gedood en ten minste 1.300 gewond geraakt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: