Militairen met natuurlijke immuniteit spannen rechtszaak aan tegen DOD, FDA, HHS over COVID-vaccinatieplicht

militairen-met-natuurlijke-immuniteit-spannen-rechtszaak-aan-tegen-dod,-fda,-hhs-over-covid-vaccinatieplicht

01-09-21 06: 54: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Twee actieve dienstplichtige leden van de Amerikaanse strijdkrachten hebben op 30 augustus een motie ingediend voor een tijdelijk noodverbod tegen het COVID-vaccinmandaat van het leger. Zij vragen de rechtbank te voorkomen dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DOD) hen en anderen vaccineert die kunnen aantonen dat zij eerder COVID hebben gehad, en als gevolg daarvan natuurlijke immuniteit hebben ontwikkeld die hen vrijstelt van inenting.

De eisers beweren dat als zij de gevraagde vrijstelling niet krijgen, zij onmiddellijk fysieke schade zullen lijden doordat zij gedwongen worden een vaccin te nemen voor een virus waartegen zij al immuniteit hebben.

Ze zeggen ook dat het mandaat een ongeoorloofde fysieke invasie van de ergste soort vormt – met een nieuwe mRNA-technologie die nog niet eens is getest op mensen die natuurlijke immuniteit tegen het virus hebben verworven,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: