Noodlottige verkiezingen 2021: wie voor de oude partijen stemt, stemt voor totalitarisme

noodlottige-verkiezingen-2021:-wie-voor-de-oude-partijen-stemt,-stemt-voor-totalitarisme

01-09-21 05: 45: 00,

De meesten zien de brandende tekens op de muur niet. Het dagelijkse sproeien van leugens door de media dompelt hun bewustzijn onder in een droomtoestand. In hun geloof in het gezag en gehoorzaamheid aan het gezag beschouwen zij de beperkingen van de grondrechten als tijdelijk en zien zij niet hoe ver het totalitarisme achter de formele democratische sluiers reeds werkelijkheid is geworden en nog zal worden. Als het niet lukt om tegen de tijd van de federale verkiezingen voldoende mensen wakker te schudden zodat deze totalitaire partijkaste wordt weggestemd, zal zij zich door het volk gelegitimeerd voelen – en zal er geen weg terug meer zijn. De nieuwe totalitaire structuren zullen blijven bestaan voor meer opblaasbare horrorscenario’s.

De Orwelliaanse scenario’s worden steeds meer apocalyptisch. Momenteel wordt enorme druk uitgeoefend op de niet-gevaccineerden om zich te laten vaccineren, hetgeen in strijd is met de basiswet, door hen alleen toegang te verlenen tot voor het publiek toegankelijke ruimten op vertoon van een actuele negatieve test, waarvoor binnenkort moet worden betaald. Zij mogen niet op gelijke voet worden gesteld met de gevaccineerden, die door het vervullen van hun sociale plicht hun fundamentele vrijheidsrechten zouden hebben terugverdiend. “Alleen vaccineren maakt vrij.” “We vaccineren Duitsland terug naar de vrijheid!” Dit zijn de slogans van Spahn, de autocraat die zwelgt in totalitaire waanvoorstellingen.

Toch staat internationaal al lang vast dat de uiterst gevaarlijke experimentele vaccins overdracht niet voorkomen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: