Oekraïne om Groot-Brittannië te helpen?

oekraine-om-groot-brittannie-te-helpen?

01-09-21 02: 59: 00,

In het licht van het ineenstortende Britse beleid en optreden in de buitenlandse arena, bracht de recente vreugdevolle publicatie van de Britse gezaghebbende publicatie The Telegraph onder de aandacht dat Londen een overeenkomst had ondertekend met de Oekraïense marine “die zal bijdragen aan de ontwikkeling van de Britse scheepsbouw.”

Zoals de krant opmerkt, heeft zich in Oekraïne de laatste jaren een tragikomische situatie ontwikkeld. In plaats van zijn eigen geruïneerde nationale industrie op te bouwen, zou het land investeren in de ontwikkeling van de Britse bouw van oorlogsschepen. Zo is de ondertekening van de overeenkomst over de verkoop van Britse raketten aan Kiev, de omscholing van de Oekraïense marine en het gezamenlijk ontwerp en de bouw van acht oorlogsschepen beoordeeld. Naar verluidt heeft de Britse scheepsbouwindustrie voordeel gehaald uit de ondertekening van een overeenkomst met de Oekraïense marine. Deze overeenkomst behelst onder meer

” Lees verder

%d bloggers liken dit: