Overwinning in Frankrijk: Rechters vernietigen Macron’s decreet om ongevaccineerden voedsel te ontzeggen

overwinning-in-frankrijk:-rechters-vernietigen-macron’s-decreet-om-ongevaccineerden-voedsel-te-ontzeggen

01-09-21 09:00:00, De Franse president, die eerder had gezegd dat hij nooit coronavirus-“vaccins” zou verplichten, heeft niet alleen zijn beloften gebroken, maar probeert nu ook burgers te schaden die weigeren zich te laten vaccineren, bericht Rairfoundation.com.

Franse rechters hebben actie ondernomen tegen de onderdrukkende en discriminerende COVID-19 vaccinatie-eisen van president Emmanual Macron. Vorige week vernietigden rechters in twee verschillende Franse departementen het decreet van Macron om de gezondheidspas in verschillende winkelcentra verplicht te stellen. In plaats daarvan oordeelden de rechters dat het de toegang tot essentiële goederen verhinderde voor mensen die er niet over beschikken.

Aanvankelijk ontstond er chaos nadat Frankrijk had geprobeerd om de ongevaccineerden te discrimineren. Burgers waren doodsbang en boos dat de regering hen zou dwingen zich te laten vaccineren door hen te verbieden essentiële goederen in supermarkten te kopen. Menigten protesteerden voor de voedselmarkten. In de volgende video kunt u de menigte eenstemmig horen scanderen in een spontane uiting van solidariteit.

Video via het RAIR Rumble-account.

Op 24 augustus heeft de administratieve rechtbank van Versailles het decreet van de prefect van Yvelines opgeschort dat het voorleggen van een gezondheidspaspoort als voorwaarde stelt voor de toegang tot winkelbedrijven.

Video via het RAIR Rumble-account.

Na de overwinning in Yvelines heeft ook de administratieve rechtbank van Straatsburg de eis van een gezondheidspaspoort in 14 winkelcentra van de Haut-Rhin (departement 68) opgeschort. De rechter oordeelde dat het decreet niet voor iedereen de toegang tot essentiële goederen waarborgt.

De rechter oordeelde dat de verplichting om een gezondheidspaspoort voor te leggen “een ernstige en duidelijk onwettige inbreuk vormt op de vrijheid van komen en gaan”. De rechter legde uit dat het decreet mensen die geen gezondheidspas hebben, niet toestond essentiële goederen te kopen in de supermarkten van de winkelcentra die door de maatregel worden getroffen.

In heel Frankrijk hebben wekelijks massademonstraties plaatsgevonden na de aankondiging door Macron op 12 juli 2021 van een nieuwe wet die gezondheidswerkers verplicht zich te laten vaccineren. Daarnaast waarschuwde de links-liberale leider dat “afhankelijk van de ontwikkeling van de situatie”, hij verplichte vaccinaties voor alle Fransen zou overwegen.

Macron had ook de gezondheidspasjes, die bewijzen dat je gevaccineerd bent of een recente negatieve Covid-test hebt gekregen, uitgebreid voor burgers die deelnemen aan “plaatsen van vrije tijd en cultuur,” samen met restaurant- en vervoersdiensten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: