Rechtszaak aangespannen nadat Biden 79 miljoen hectare van Golf van Mexico openstelt voor olie

rechtszaak-aangespannen-nadat-biden-79-miljoen-hectare-van-golf-van-mexico-openstelt-voor-olie

01-09-21 01: 00: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Onmiddellijk na het besluit van de regering Biden om 79 miljoen acres van de Golf van Mexico aan te bieden voor olie- en gasleasing, hebben milieu- en Golfgroeperingen vandaag een aanklacht ingediend tegen de leaseverkoop in de rechtbank.

Earthjustice heeft de rechtszaak aangespannen in de federale rechtbank in het District of Columbia namens Healthy Gulf, Sierra Club, Friends of the Earth en het Center for Biological Diversity. De zaak werd aangespannen tegen minister van Binnenlandse Zaken Deb Haaland en het Bureau of Ocean Energy Management naar aanleiding van de aankondiging van de leaseverkoop 257.

“In de nasleep van orkaan Ida,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: