Schandelijk fiasco in Afghanistan brengt ineenstorting NAVO dichterbij

schandelijk-fiasco-in-afghanistan-brengt-ineenstorting-navo-dichterbij

01-09-21 05: 30: 00,

De beschamende gebeurtenissen in Afghanistan van de afgelopen weken hebben geleid tot een dramatisch verlies van geloofwaardigheid voor de VS en de NAVO in de hoofden van het westerse publiek. De eerdere kritiek op het beleid en de acties van het Atlantisch Bondgenootschap is nu enorm toegenomen en is de meest verbreide meme geworden in de publicaties van diverse media.

De treurige aankondiging van de Britse Daily Mail is rechtlijniger dan ooit. Naast de afbeelding van een doodskist bedekt met de nationale vlag, wordt een vraag gesteld die Groot-Brittannië nooit heeft kunnen beantwoorden: waarvoor zijn ze uiteindelijk allemaal gestorven in Afghanistan?

De Britse TV-zender Sky wijst er terecht op dat na de terugtrekking van de Sovjettroepen in 1989, de officiële regering van Afghanistan het drie jaar heeft uitgehouden, en na de Amerikaanse terugtrekking nog geen drie uur.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: