Studenten: prikken of niet?

studenten:-prikken-of-niet?

01-09-21 04:00:00,

Er zijn grote zorgen over de opgedrongen inentingen van jongeren tegen Covid-19. Artsen waarschuwen dat deze groep amper door het virus geraakt zal worden, maar in sommige gevallen (ernstige) bijwerkingen van de ‘prikken’ kunnen ondervinden. Een aantal opleidingsinstituten heeft te kennen gegeven dat niet ingeënte studenten niet welkom zijn en hun studie maar thuis moeten doen.

Onlangs is hierom het ‘Platform Gezonde Toekomst’ opgericht. De initiatiefnemers: ‘Wij maken ons zorgen over de druk die op studenten, jongeren en kinderen wordt uitgeoefend ten aanzien van de experimentele coronavaccins.

In een aan studenten en onderwijsmedewerkers gerichte brief schrijven de opstellers:
De overheid heeft ons lang voorgehouden dat als we ons zouden laten vaccineren het leven terug zou gaan naar normaal. Helaas bleek dat een loze belofte, het vaccin is toch niet de grote game changer, en velen, vooral jongeren, voelen zich voor de gek gehouden. Gevaccineerde mensen raken nog steeds besmet, worden ziek en geven het virus nog steeds door. De bescherming door het vaccin neemt in de loop der tijd af en is ook niet groot tegen nieuwe varianten.
In de brief hekelen de opstellers de overheid en media die aanhoudend de boodschap verkondigen dat je een goed mens bent als je je laat inenten en ‘dom en asociaal’ als je ervan af ziet.

Het platform roept de studenten niet op om zich per sé niet te laten inenten, maar wil dat studenten er met elkaar over spreken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: