Taliban zonder masker. Zelfmoordterroristen in beweging

taliban-zonder-masker.-zelfmoordterroristen-in-beweging

01-09-21 09: 24: 00,

Gepubliceerd op: 1. September 2021 | Aantal reacties: nog geen

Door Uli Gellermann.

Wie de foto’s of video’s van de Taliban bekijkt na hun overwinning in Afghanistan, zal met afschuw moeten vaststellen: De Taliban dragen geen medische maskers, hebben geen minister van Volksgezondheid benoemd en hebben nog geen verklaring afgelegd over het Coronavirus! Bovendien vertrouwt de omroep NTV ons toe: “In Afghanistan zijn de nieuwe heersers ook anti-vaccin en anti-medisch in hun religieuze waan”. Pas nu, na 20-jaren oorlog door het Westen, wordt duidelijk hoe noodzakelijk de strijd tegen de Taliban was en eigenlijk nog steeds is.

Ongelovigen uitroeien met het virus

Het lijdt geen twijfel dat wij in de toekomst rekening zullen moeten houden met Afghaanse zelfmoordterroristen op de Westerse gezondheidscultuur: Nogal wat Afghanen zitten tot de nok toe vol met het bekende virus. Wie met het virus leeft zonder het te bestrijden, leeft met zelfmoord.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: