Twitter verbant permanent voormalig NYT journalist Alex Berenson

twitter-verbant-permanent-voormalig-nyt-journalist-alex-berenson

01-09-21 03: 00: 00,

We hebben al eerder bericht over hoe het groeiende censuurprogramma van Twitter het gemunt heeft op voormalig journalist en auteur Alex Berenson van de New York Times, die zich openlijk kritisch heeft uitgelaten over de wetenschap en de reactie van de regering op de pandemie. Berenson was eerder geschorst omdat hij alleen zijn mening had gegeven over de noodzaak van een “pauze” in de federale regelgeving voor Covid-19 terwijl nieuw onderzoek wordt bestudeerd. Ook werd een journalist geschorst van Twitter omdat hij CDC-informatie had gepost die kritisch werd geacht ten aanzien van het officiële standpunt van de CDC over vaccins. Nu is hij permanent geschorst na zijn kritiek op het vaccin en de mogelijke bijwerkingen. Twitter heeft eens te meer laten zien dat het degenen het zwijgen wil opleggen die zijn eigen mening durven tegenspreken of zelfs die van de regering in twijfel trekken.

Op zijn Substack-pagina plaatste Berenson een kort bericht met de titel “Goodbye Twitter”. Hij postte toen de volgende tweet,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: