Vaccinatiepeiling.nl onderuit gemaaid via DDoS aanvallen: backup hersteld en buiten de EU verder

vaccinatiepeiling.nl-onderuit-gemaaid-via-ddos-aanvallen:-backup-hersteld-en-buiten-de-eu-verder

01-09-21 07:23:00,

Dat mag natuurlijk niet; er mag geen spontaan initiatief uit het volk komen dat het tegenovergestelde beeld laat zien van wat de staat ons wil doen geloven. Dus werd vaccinatiepeiling.nl sinds de lancering op 26 augustus keihard aangevallen. Dat werd zelfs zo erg dat ook mijn website meegesleurd werd en de gehele server dagen achtereen nauwelijks bereikbaar was.

Een DDoS aanval betekent dat achterdeurtjes op pc’s van onwetenden een script toelaten dat een bepaald IP een ‘ping’ stuurt. Miljoenen computers gelijktijdig kunnen dit gelijktijdig doen en dan treedt het effect op van een volle brievenbus (zoals wanneer iedereen een kaartje stuurt naar hetzelfde adres).

Er zijn allerlei technische oplossingen voor DDoS aanvallen, maar zelfs banken kunnen hierdoor platgelegd worden en die hebben een enorm team van specialisten om zo’n aanval te bestrijden.

Omdat we ons niet laten kisten heb ik de site op een nieuwe server buiten de EU geplaatst en de meest actuele backup van de lopende peiling hersteld. Sommige stemmen zijn wellicht verloren gegaan door de aanvallen; dat wil zeggen dat je misschien eerder gestemd hebt, maar de database niets geregistreerd heeft wegens het vastlopen van de vorige server.

De actie heeft enkele honderden euro’s gekost en er loopt nog een (betaalde) Facebook advertentie om de site onder de aandacht te brengen. Hopelijk ziet ook u het belang ervan in.

Dat belang bestaat eruit dat een peiling van Maurice de Hond door de media en overheid al serieus genomen wordt tussen de1.500 en 3.000 stemmen. Dat zou dan representatief zijn voor heel Nederland! Tienduizenden stemmen zijn toch echt wel veel representatiever.

Deze peiling had voorafgaand aan de server crash al 18 duizend stemmen en duidelijk was dat steeds wanneer het verkeer exponentieel steeg, de DDoS aanvallen opnieuw begonnen (en dus hebben velen niet kunnen stemmen).

Een dergelijke peiling is dus wel degelijk representatie, mede omdat het argument niet meer opgaat dat alleen ‘Martin Vrijland aanhangers’ of ‘anti-vaxxers’ stemmen. Dat argument zou je voor elke peiling erbij kunnen halen. Sterker nog; het is best aannemelijk te maken dat veel peilingen van de mainstream media zuiver perceptie sturend zijn en dus gewoon vals zijn; verzonnen cijfers.

De vaccinatiegraad peiling staat open voor iedereen en hoe meer stemmen hoe duidelijker het beeld wordt. Ik vraag u daarom opnieuw te delen (ja,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: