Vaccinatieplicht in Oregon kan leiden tot massale uittocht van brandweerlieden en paramedici in de hele staat

vaccinatieplicht-in-oregon-kan-leiden-tot-massale-uittocht-van-brandweerlieden-en-paramedici-in-de-hele-staat

01-09-21 02: 33: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Op augustus 19 kondigde gouverneur Kate Brown van Oregon ingrijpende nieuwe mandaten aan in reactie op de deltavariant van COVID-19. Het nieuwe bevel, dat wordt uitgevoerd door de Oregon Health Authority (OHA), stelt maskers verplicht in alle binnen- en buitenomgevingen, ongeacht de vaccinatiestatus. Daklozen, kinderen jonger dan vijf jaar, mensen die aan wedstrijdsport doen en mensen die buitenshuis een toespraak houden of een voorstelling geven, zijn van de maskers vrijgesteld. De Democratische gouverneur heeft ook COVID-19 vaccins verplicht gesteld voor alle werknemers in de gezondheidszorg, samen met leraren en personeel in K-12 de hele staat. Het masker mandaat trad in werking op augustus 19.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: