Vrouw sterft aan zeldzame hersenziekte binnen 3 maanden na tweede Pfizer-prik; arts denkt dat vaccin verantwoordelijk kan zijn

vrouw-sterft-aan-zeldzame-hersenziekte-binnen-3-maanden-na-tweede-pfizer-prik;-arts-denkt-dat-vaccin-verantwoordelijk-kan-zijn

01-09-21 06: 00: 00,

childrenshealthdefense.org: In een exclusief interview met The Defender zei Gianni Cohen dat haar moeder, Cheryl Cohen, de ziekte van Creutzfeldt-Jakob opliep nadat ze was ingeënt met het Pfizer-vaccin en stierf binnen drie maanden na haar tweede dosis.

Cheryl Cohen, een gezonde 64-jarige vrouw uit Florida, stierf drie maanden na haar tweede dosis van Pfizer’s COVID-vaccin. Volgens Cheryl’s dochter, Gianni Cohen, kreeg haar moeder plotseling de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD) – een zeldzame, degeneratieve en dodelijke hersenziekte – kort nadat ze het vaccin had gekregen.

In een exclusief interview met The Defender, zei Gianni dat haar moeder de eerste dosis van Pfizer kreeg op 5 april en de tweede dosis op 25. April.

Op 6 mei kreeg Cheryl haar eerste aanval, wat erop wees dat “er neurologisch iets mis was,” legde Gianni uit. “Ze had extreme hersenspoeling en was verward. Ze kon zich niet herinneren waar ze heen was gegaan,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: