Washington besmeurt China liever dan een eerlijk wetenschappelijk en open onderzoek te doen naar de oorsprong van de pandemie

washington-besmeurt-china-liever-dan-een-eerlijk-wetenschappelijk-en-open-onderzoek-te-doen-naar-de-oorsprong-van-de-pandemie

01-09-21 10: 55: 00,

Door Finian Cunningham: Hij is een voormalig redacteur en schrijver voor grote nieuwsmedia. Hij heeft talrijke artikelen over internationale aangelegenheden geschreven, die in verschillende talen zijn gepubliceerd

strategic-culture.org: Washington maakt China liever zwart dan dat het een eerlijk wetenschappelijk en open onderzoek instelt naar de oorsprong van de pandemie, schrijft Finian Cunningham.

Toen president Joe Biden zijn inlichtingendiensten opdracht gaf de oorsprong van het Covid-virus 19 te onderzoeken, leek het erop dat er een complot werd gesmeed om China de schuld van de wereldwijde pandemie in de schoenen te schuiven.

In mei gaf Biden Amerikaanse inlichtingendiensten 90 dagen de tijd om te onderzoeken of het SARS-CoV-2 virus, dat de ziekte Covid-19 veroorzaakt, mogelijk was vrijgekomen uit een microbiologisch lab in de Chinese stad Wuhan.

China heeft de insinuaties van de VS consequent afgedaan als “vooropgezet” en onwetenschappelijk. Beijing wijst erop,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: