Wat heeft de VS fout gedaan in Afghanistan?

wat-heeft-de-vs-fout-gedaan-in-afghanistan?

01-09-21 02: 04: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Er is veel gezegd in de afgelopen weken over de plotselinge overname van Afghanistan door de Taliban. Ondanks al het geld dat de Verenigde Staten hebben uitgegeven en het bloed dat zij hebben vergoten, heeft de corrupte regering die er zat zo weinig steun gekregen dat zij zonder morren ten val is gekomen.

De “deskundige analyse” van westerse zijde lijkt de centrale reden voor dit debacle te missen. Maar een van mijn cliënten in Guantánamo, Sanad al-Kazimi, heeft die in een recent gesprek met mij gemakkelijk kunnen identificeren. Weinigen hebben meer reden om de invasie van Afghanistan in oktober 2001 te betreuren dan hij,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: