Wat is de volgende stap in Afghanistan?

wat-is-de-volgende-stap-in-afghanistan?

01-09-21 03: 36: 00,

Politieke analisten over de hele wereld proberen te begrijpen wat er in Afghanistan zal gebeuren na de overwinning van de Taliban. Zijn de Taliban gematigd? Zijn zij het islamisme van het stenen tijdperk aan het herstellen?

Voor deskundigen buiten Afghanistan is het momenteel moeilijk de situatie in het land te beoordelen of zelfs maar voorspellingen te doen. Daarom is het interessant te zien wat de mensen ter plaatse melden. Rusland heeft sinds enige tijd een cameraploeg met een ervaren oorlogscorrespondent in Kaboel, die zich vrij kan bewegen en dagelijks verschillende reportages naar Rusland stuurt. In een interview werd hem gevraagd hoe hij de situatie beoordeelt en ik heb het Russische televisieartikel hierover vertaald.

Begin van vertaling:

Westerse media hebben gemeld dat leden van de radicale Taliban-beweging in Afghanistan informatie verzamelen over Afghanen die vóór de terugtrekking van de buitenlandse troepen met Westerse troepen hebben samengewerkt. Zal de Taliban repressie organiseren? Evgeniy Poddubny, correspondent van de Russische televisie in Kabul,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: