Zeg nee tegen vaccinatiekaarten

zeg-nee-tegen-vaccinatiekaarten

01-09-21 05: 39: 00,

Ongeacht of zij door de overheid of door de particuliere sector worden uitgevoerd, moeten vaccinpaspoorten worden bestreden.

Op 10. In augustus tweette Andy Slavitt, voormalig adviseur van de Coronavirus Task Force van het Witte Huis, iets bijtends, zoals hij gewoon is: “Als mensen die valse vaccinatiekaarten kopen COVID krijgen, verwachten ze dan dat iemand ze aan een echt beademingsapparaat vastmaakt?” Een van zijn Twitter-volgers antwoordde: “We hebben een manier nodig om vaccinatie bij te houden die niet op een klein handgeschreven papieren kaartje staat. Iets dat heel moeilijk te vervalsen is. Ik wed dat je ideeën hebt, contacten, middelen… Zorg dat het gebeurt Andy.” Hij antwoordde, “Hou vol voor 3 ½ week en je zult het zien.” Dat was twee en een halve week geleden.

Momenteel is het systeem van vaccinatiekaarten een lappendeken van verschillende officiële en onofficiële toepassingen. De staat New York en de stad New York hebben elk hun eigen app, Excelsior Pass en NYC Covid Safe.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: