Amerikaanse liberalen gaan door het lint nadat Covid-positieve celebrity aankondigde dat hij zichzelf heeft behandeld met Ivermectine en Regeneron

amerikaanse-liberalen-gaan-door-het-lint-nadat-covid-positieve-celebrity-aankondigde-dat-hij-zichzelf-heeft-behandeld-met-ivermectine-en-regeneron

02-09-21 01:00:00, ‘s Werelds top podcast host Joe Rogan triggerde bepaalde mensen op woensdag nadat hij onthulde dat hij Covid-19 had opgelopen en het met succes met onder andere Ivermectine en Regeneron had behandeld, bericht Newswars.com.

Waarom zouden mensen boos zijn dat een populaire Amerikaanse figuur gezond is en binnen enkele dagen hersteld is van het virus?

Omdat de mainstream media hen heeft geleerd om boos te zijn bij de loutere vermelding van een behandeling voor Covid die geen experimentele vaccinatie is.

BREAKING: Healthy Joe Rogan tested positive for Covid & is about to make authoritarians big mad with his quick recovery regimen pic.twitter.com/2hzLxIBRjy

— An0maly (@LegendaryEnergy) September 1, 2021

“Dus, ik kwam zaterdagavond terug van de weg en voelde me erg vermoeid. Ik had hoofdpijn en ik voelde me totaal uitgeput. Gewoon om voorzichtig te zijn, scheidde ik me af van mijn familie, sliep in een ander deel van het huis en gedurende de nacht kreeg ik koorts en zweet en ik wist wat er aan de hand was. Dus stond ik ’s morgens op, werd getest en het bleek dat ik Covid had.” vertelde Rogan zijn social mediavolgers op woensdag.

Vervolgens beschreef hij de medicamenteuze behandeling die hij gebruikte om het virus te bestrijden, en zei:

“Dus we hebben meteen het medicijnkastje ertegenaan gegooid, allerlei soorten medicijnen. Monoklonale antilichamen [Regeneron], Ivermectine, Z-Pack… prednison, alles. En ik kreeg ook een NAD infuus en een vitamine infuus en ik deed dat drie dagen achter elkaar en hier zijn we op woensdag en ik voel me geweldig.”

“Ik had maar één slechte dag. Zondag was klote. Maar maandag was beter, dinsdag voelde beter dan maandag en vandaag voel ik me goed. Ik voel me eigenlijk verdomd goed. Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is dat we de vrijdagshow in Nashville moeten verplaatsen.” ging Rogan verder.

De mainstream media is momenteel bezig met een keiharde propagandacampagne die Ivermectine demoniseert als een “paardenpasta” medicijn in een poging om met spot en hoon mensen ervan te weerhouden het te gebruiken.

Immers, als er een alternatieve therapie voor Covid-19 op de markt zou komen die zou werken, zou de goedkeuring van de huidige vaccins in gevaar komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: