Amerikanen en geallieerden redden en terughalen!

amerikanen-en-geallieerden-redden-en-terughalen!

02-09-21 07: 35: 00,

Fast and Furious klokkenluider, Jeffrey Prather, een veteraan van de DEA en de 4th Psychological Operations Group in de Army Special Forces zegt dat de regering Biden Amerikaanse moeders en kinderen in de steek liet, hen achterlatend om te sterven in een “gepland, doelbewust verraad van Amerikanen in Afghanistan en onze Afghaanse bondgenoten.”

Als bewijs hiervan zegt hij dat actieve Specops werden vrijgesteld van dienst voor reddingsoperaties. Hoe dan ook, veel veteranen leiden private reddings- en bergingsoperaties. Verschrikkelijk genoeg proberen onze federale agentschappen hen tegen te houden.

Dit is een verbazingwekkende, diepgaande reportage, met een geweldige gast, Peter Donovan – en een geweldige opening: (In Fast & Furious, leverde Obama duizenden wapens aan het Sinaloa kartel in Mexico. Die wapens vermoordden agenten, Brian Terry, Jayme Zapata en honderden Mexicanen.

In Baghram, gaf Biden honderdduizenden wapens aan de Taliban. Die wapens vermoorden Amerikanen en onze bondgenoten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: