AP breekt met het mainstream media verhaal: tijd om de “pandemie van de ongevaccineerden” te stoppen

ap-breekt-met-het-mainstream-media-verhaal:-tijd-om-de-“pandemie-van-de-ongevaccineerden”-te-stoppen

02-09-21 01: 10: 00,

childrenshealthdefense.org: De Associated Press zei vandaag dat het misschien tijd is om de “pandemie van de ongevaccineerden” met pensioen te sturen omdat het “niet het volledige verhaal weergeeft.”

In een artikel over de gebreken en mogelijke gevolgen van het in stand houden van het verhaal, citeert AP Dr. Eric Topol, hoogleraar moleculaire geneeskunde aan Scripps Research in La Jolla, Californië, die zei:

“Het is waar dat de niet-gevaccineerden de grootste drijfveer zijn, maar we moeten niet vergeten dat de gevaccineerden er ook bij betrokken zijn, deels vanwege de delta-variant. De pandemie treft duidelijk iedereen, niet alleen de ongevaccineerden.”

De pandemie een “pandemie van de ongevaccineerden” noemen kan het onbedoelde gevolg hebben dat de ongevaccineerden worden gestigmatiseerd, aldus Topol. “We moeten ze niet in hokjes plaatsen als het enige probleem.”

Dr Leana Wen, voormalig Baltimore gezondheidscommissaris en commentator over volksgezondheidskwesties,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: