Beste Mr von Burg, wat betekent “elke denkbare druk”?

beste-mr-von-burg,-wat-betekent-“elke-denkbare-druk”?

02-09-21 01: 36: 00,

Je bent een belangrijk man. Als hoofd politiek van de zondagskrant, heb je een enorm bereik. U geeft vorm aan het politieke discours en wanneer u oproept tot een politieke koerswijziging, hebben uw woorden een grote impact in het land.

Laten we onszelf niet voor de gek houden: Jij en ik zullen geen vrienden worden. In het debat over pandemiebeheersing nemen wij standpunten in die niet meer tegengesteld kunnen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat de maatregelen ter bestrijding van de pandemie meer kwaad dan goed doen en daarom onmiddellijk moeten worden stopgezet. Ik beschouw de experimentele mRNA-methode, die u “vaccinatie” noemt, als uiterst gevaarlijk. U, op uw beurt, ziet onze activiteiten als even gevaarlijk. Dat moet worden aanvaard en de discussie daarover kan op een scherpe manier worden gevoerd. Dat is wat je aan het doen bent. Jij deelt het uit. En niet te schaars. Iedereen die zich uitspreekt tegen de experimentele mRNA-vaccins is voor u een “vaccinatieweigeraar”. U pleit voor “verplichte vaccinatie” en schaamteloos voor het uitoefenen van “alle denkbare druk”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: