Biden dreigt met meer oorlog. Vergeet niet dat de invasie in Afghanistan illegaal was

biden-dreigt-met-meer-oorlog.-vergeet-niet-dat-de-invasie-in-afghanistan-illegaal-was

02-09-21 01: 57: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het besluit van president Joe Biden om een einde te maken aan de Afghaanse oorlog – een oorlog die in de eerste plaats nooit gevoerd had mogen worden – was juist. Wat echter ontbreekt in het nationale debat is een analyse van de illegaliteit van de 2001 door de VS geleide NAVO-invasie van Afghanistan (“Operation Enduring Freedom” genoemd) en de daaruit voortvloeiende oorlogsmisdaden, begaan door vier Amerikaanse presidenten en hun topambtenaren en advocaten. Opnieuw hebben de Verenigde Staten een oorlog verloren die ze illegaal zijn begonnen. Maar terwijl de Amerikaanse troepen Afghanistan verlaten, gaat de regering Biden door met het doden – en belooft door te gaan met het doden – van Afghaanse mensen.

Twintig jaar U.S.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: