Biedt dialoog Venezuela uitweg uit crisis?

biedt-dialoog-venezuela-uitweg-uit-crisis?

02-09-21 01: 58: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Er zijn hoge verwachtingen rond de komende onderhandelingsronde tussen de Venezolaanse regering en de extreem-rechtse vleugel van de oppositie. De partijen zullen elkaar op 3 september in Mexico ontmoeten nadat zij in augustus een memorandum van overeenstemming hebben ondertekend.

In dat document is een 7-punten agenda vastgesteld met een brede reikwijdte die onder meer verkiezingen, politieke rechten en de economie omvat. Er wordt opgeroepen tot het opheffen van de sancties en het beëindigen van gewelddadige couppogingen. Deze besprekingen kunnen een einde maken aan jarenlange politieke en economische instabiliteit, die voor een groot deel is veroorzaakt door het ingrijpen van de VS.

Ondanks de zware druk die de regering Trump heeft uitgeoefend,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: