Bill Gates en de overval op het vaccin

bill-gates-en-de-overval-op-het-vaccin

02-09-21 07: 55: 00,

  • Het boek van Judy K. Brown “Perversion of Justice: The Jeffrey Epstein Story” beschrijft de samenzwering van het zwijgen rond de grootste vermoedelijke pedofiel en sekshandelsmagnaat van onze tijd, Jeffrey Epstein, en zijn netwerk van rijke en machtige mensen, waaronder Bill Gates.
  • Corruptie viert hoogtij in onze gezondheidsinstellingen en medische organisaties. De Bill & Melinda Gates Foundation financiert de Food and Drug Administration in de VS en het Medicine & Healthcare Products Regulatory Agency in het VK.
  • De Gates Foundation bezit ook aandelen in Pfizer en BioNTech, wat vragen oproept over corruptie bij de FDA en IHMA, die beide een voorkeursbehandeling lijken te hebben gegeven aan Pfizer’s COVID spuit, ondanks overweldigende veiligheidszorgen en twijfelachtige werkzaamheid.
  • De Gates Foundation is ook een belangrijke financier van het Institute for Health Metrics and Evaluation, die verantwoordelijk was voor de onnauwkeurige modellen die ertoe leidden dat verschillende gouverneurs COVID-patiënten in verpleeghuizen plaatsten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: