CHD’s historische overwinning: Klik om onze brief naar uw vertegenwoordigers te sturen met betrekking tot de uitspraak van het Hof in de 5G-zaak

chd’s-historische-overwinning:-klik-om-onze-brief-naar-uw-vertegenwoordigers-te-sturen-met-betrekking-tot-de-uitspraak-van-het-hof-in-de-5g-zaak

02-09-21 02: 29: 00,

September 01, 2021

Children’s Health Defense’s (CHD’s) historische overwinning tegen de FCC presenteert de eerste echte kans om verandering teweeg te brengen rond 5G technologie en schadelijke draadloze straling. We moeten munt slaan uit deze overwinning en de impact ervan maximaliseren om onze gemeenschappen en onze kinderen te beschermen tegen de massale uitrol van 5G die momenteel aan de gang is.

De onjuiste richtlijnen van de FCC werden ontworpen om de ongecontroleerde verspreiding van 5G en draadloze technologie te vergemakkelijken, door deze te voorzien van een veiligheidskeurmerk van de overheid. Onze zaak heeft blootgelegd dat de FCC & FDA het publiek decennialang hebben misleid met deze richtlijnen.

In tegenstelling tot hun verklaringen, hebben ze geen onderzoek gedaan naar de overvloedige wetenschap over niet-thermische, niet-kanker schade en hebben ze consequent overweldigend bewijs genegeerd van schadelijke effecten. Daarom, en zoals de rechtbank oordeelde, zijn de huidige FCC richtlijnen “grillig en arbitrair” en niet gebaseerd op bewijs.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: