Corona onderzoekscommissie – Deel 51 of 21.3 | Door Jochen Mitschka

corona-onderzoekscommissie-–-deel-51-of-21.3-|-door-jochen-mitschka

02-09-21 01: 06: 00,

Belediging van de majesteit of noodzakelijke toetsing?

Een standpunt van Jochen Mitschka.

In de samenvatting van de 21. Sessie met als titel: “De macht van ondernemingen en corruptie” (1), gaf Dr. Frank in de laatste samenvatting een toelichting op de zakelijke relaties van Karl Lauterbach en achtergrondinformatie over zijn wetenschappelijke reputatie. In dit deel wordt het verhoor van Dr. Frank afgesloten en in een telefoongesprek met Dr. Janzen doet hij verslag van zijn ervaringen met betrekking tot de bezorgdheid over de maskerplicht voor kinderen.

Dr. Frank maakte nogmaals duidelijk dat de wetgeving van de laatste jaren ertoe heeft geleid dat de ziektekostenverzekeraars winst proberen te maken door zoveel mogelijk patiënten met zoveel mogelijk diagnoses te kunnen beheren, omdat zij via de aanbesteding van diensten voor de patiënt en het verschil tussen vaste tarieven en werkelijke kosten winst maken.

Vervolgens legde hij uit dat naar zijn mening de bronnen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: