Covid-19 ziekte

covid-19-ziekte

02-09-21 09:51:00, COVID-19 ziekte ‘Coronavirus disease 2019’ of te wel: de ziekte COVID-19 Deze pagina gaat over de ziekte COVID-19 en de maatregelen om het Sars-CoV-2 virus “onder controle te krijgen”. Is het “nieuwe normaal” de enige oplossing? Is het blijvend?

I. COVID-19 (1 t/m 5)
II. De maatregelen
III. Het nieuwe normaal
IV. De grote spelers
V. Onze rechten

Voor info over het COVID-19 vaccin ga naar de pagina ‘COVID-19 vaccin’

Voordat we beginnen – gaat het eigenlijk allemaal wel over een gevaarlijke ziekte? Wie betaalt, bepaalt… Monopoly: een totaalplaatje van ‘The Great reset’

Minder dan een handje vol mega-corporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s’ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat Tim Gielen je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn. En hoe zij de drijvende kracht vormen achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

 

  I. Covid-19 (1 t/m 5) I.1. De ziekte Over de symptomen De belangrijkste klachten die vaak voorkomen bij COVID-19 zijn:

• Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
• Hoesten
• Benauwdheid
• Verhoging of koorts
• Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Daarnaast hebben mensen met COVID-19 soms last van vermoeidheid, algehele pijnklachten, oogpijn, spierpijn, duizeligheid, prikkelbaarheid/verwardheid, buikpijn, afvallen/verlies van eetlust, diarree, overgeven, misselijkheid, oogontsteking en verschillende huidafwijkingen en voelen mensen zich niet lekker. – RIVM1

Bron:
1. https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/ziekte Over het ziekte verloop De ziekte wordt gekenmerkt door griepachtige symptomen. De WHO kwam per 20 februari 2020 op basis van 55.924 in laboratoria positief geteste personen op het voorkomen van de volgende meest voorkomende symptomen:

Koorts (87,9%), droge hoest (67,7%), vermoeidheid (38,1%), productie van sputum (slijm) (33,4%), kortademigheid (18,6%), spierpijn (14,8%), keelpijn (13,9%), hoofdpijn (13,6%), koude rillingen (11,4%), misselijkheid of braken (5%), verstopte neus (4,8%), diarree (3,7%), bloedspuwing (0,9%) en bindvliesontsteking (0,8%). Ook zijn er meldingen geweest over het ontstaan van doofheid en blaarvorming of andere afwijkingen op de voeten die lijken op wintertenen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: