Crypto leiders zijn geobsedeerd door levensverlenging. Hier is waarom dat zo is

crypto-leiders-zijn-geobsedeerd-door-levensverlenging.-hier-is-waarom-dat-zo-is

02-09-21 01: 05: 00,

De cryptogemeenschap is geobsedeerd door het verlengen van het leven en het financieren van levensduuronderzoek – en het lichaam van bitcoinicoon Hal Finney wordt bewaard in vloeibare stikstof. We herleiden het verband tot de cypherpunks en hun interesse in extropianisme.

“Transhumanisme streeft ernaar de dood te overstijgen door geavanceerde technologie op mensen toe te passen. Crypto-leiders zijn meestal jong, maar ook door en door verzadigd met technologie die aantrekkelijk lijkt voor de transhumanismebeweging, wat een interessante overlapping oplevert.” – Patrick M. Wood, redacteur “Technocracy News”

Ethereum mede-oprichter Vitalik Buterin is op een missie om mensen onsterfelijk te maken. Buterin, 27, promoot het idee dat “veroudering een ingenieursprobleem is.”

Hij is niet de enige met zijn gecombineerde interesse in Bitcoin en biohacking. De beroemde biomedische verouderingsonderzoeker Aubrey de Grey, Xanadu architect en Agoric hoofdwetenschapper Mark Miller,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: