De Covid-leugens van de media zijn als propaganda van nazi’s, zegt professor

de-covid-leugens-van-de-media-zijn-als-propaganda-van-nazi’s,-zegt-professor

01-09-21 10:55:00,

Het is een uitgebreide en boeiende analyse van waarom en hoe onze zogenaamd vrije samenleving is afgegleden naar zo’n ondoordachte conformiteit en naleving, schrijft Kathy Gyngell.

Miller begint met het blootleggen van de schuld van de mainstream media en eindigt met de ‘voorprogrammerende’ rol van de mondkapjesmandaten voor de collectieve dwang tot vaccineren.

JD: Mark, je hebt een aantal behoorlijk heldhaftige dingen gezegd over de onzin die gaande is. Ik ben zelfs verbaasd dat je nog een baan hebt.

MM: Nou, ik heb een aanstelling, weet je, dus het zou moeilijk zijn om van me af te komen. Ze proberen het en ik kan het daar vandaag over hebben als je wilt ?

JD: Ja.

MM: Maar ik … het is erg aardig van je om te zeggen dat ik heldhaftig ben. Het doet me op een bepaalde manier pijn om te denken dat het soort rationele observaties dat ik maak op de een of andere manier uitzonderlijk is, weet je, maar dit is dood geciteerd, deze regel van Orwell, het is toepasselijk, je weet: “In een tijd van universeel bedrog, is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad.”

En dat is waar. De laatste anderhalf jaar – en ik weet dat je me begrijpt als ik dit zeg – maar de laatste anderhalf jaar hebben me versteld doen staan, hebben me de adem benomen.

Ik had nooit gedacht dat ik zoiets als dit zou meemaken. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n groot deel van de media in de wereld consequent en schaamteloos zou zien liegen op een manier die werkelijk vergelijkbaar is met de pers in het Derde Rijk.

Het is een vergelijking die ik vroeger smakeloos en hyperbolisch vond, maar nu niet meer. En er zijn andere ongelukkige echo’s van dat moment, en er zijn meer dan echo’s, maar, daar kunnen we het over hebben. Maar goed, een erg langdradige manier om je te bedanken. En ik wou dat je me niet hoefde te bedanken.

JD: In zekere zin heb je de eerste vraag beantwoord die ik je wilde stellen, namelijk dat je het falen van de media al heel lang doorhebt. Dat is je specialiteit.

Je analyseert de kloof tussen de werkelijkheid en de propaganda die ons door de media wordt voorgeschoteld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: