Denkt de FDA dat deze gegevens de eerste volledige goedkeuring van een COVID-19-vaccin rechtvaardigen? BMJ

denkt-de-fda-dat-deze-gegevens-de-eerste-volledige-goedkeuring-van-een-covid-19-vaccin-rechtvaardigen?-bmj

02-09-21 01: 32: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Op 28 juli 2021 hebben Pfizer en BioNTech bijgewerkte resultaten gepubliceerd voor hun lopende fase 3 covid-19-vaccintestudie. De voordruk kwam bijna een jaar op de dag na het begin van de historische proef, en bijna vier maanden nadat de bedrijven schattingen van de werkzaamheid van het vaccin aankondigden “tot zes maanden.”

Maar u zult hier geen 10 maand follow-up gegevens vinden. Hoewel de voorpublicatie nieuw is, zijn de resultaten die erin staan niet bepaald up to date. In feite is de paper gebaseerd op dezelfde data cut-off datum (13 maart 2021) als het 1 april persbericht,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: