“Er is geen enkele reden om kinderen en jongeren in te enten”

“er-is-geen-enkele-reden-om-kinderen-en-jongeren-in-te-enten”

02-09-21 10: 17: 00,

Chirurg en sportarts Urs Guthauser is een van de artsen die zich verzetten tegen het overheersende Covid-vaccinatiebeleid. In een interview vertelt hij waarom hij denkt dat het huidige vaccinatieoffensief verkeerd is.

Urs Guthauser, de deltavariant zorgt voor een stijging van het aantal ziekenhuisopnames, de druk op de ongevaccineerden neemt toe – ook op kinderen en jongeren. U bent medeoprichter van het open netwerk “Aletheia”. Op uw website staat “Handen af van onze kinderen”. Wat roept de vaccinatiecampagne van de federale overheid bij u op?

Onbegrip en een grote afschuw. Er is absoluut geen reden om kinderen en jongeren te vaccineren.

Kunt u wat specifieker zijn?

Ten eerste: kinderen dragen het Sars-CoV-2-virus slechts in geringe mate over op volwassenen. Ten tweede worden kinderen zeer zelden ernstig of zelfs dodelijk ziek van Corona. Dit blijkt onder meer uit een studie van het kinderziekenhuis in Zürich. Ten derde hebben kinderen geen invloed op de pandemie en vormen zij dus geen bedreiging voor de volksgezondheid. Bovendien herstelden kinderen van Covid-19 ondanks een

” Lees verder

%d bloggers liken dit: