Geselecteerde artikelen: Nog nooit heeft een vaccin zo veel schade aangericht

geselecteerde-artikelen:-nog-nooit-heeft-een-vaccin-zo-veel-schade-aangericht

02-09-21 07: 51: 00,

Nog nooit heeft een vaccin zoveel schade berokkend

Door Dr. Paul Craig Roberts, September 01, 2021

Israël heeft het vaccineren van de Palestijnen geblokkeerd omdat Israël de overblijfselen van de oorspronkelijke bevolking van Palestina niet wil helpen omdat zij in de weg staan van Groot-Israël. Dientengevolge zijn het aantal sterfgevallen en gevallen van Covid onder de niet-gevaccineerden in Palestina laag en nemen zij af, terwijl zij onder de Israëli’s explosief toenemen. Gaat Israëls Covid-beleid de Israëlische bevolking uitroeien?

The Science and Ethics Regarding Risk Posed by Non-vaccinated Individuals: Position Paper

Door David Heller, September 01, 2021

De “Israeli Public Emergency Council for the COVID Crisis” heeft een position paper vrijgegeven waarin gedetailleerd wordt ingegaan op wat zij foutieve veronderstellingen en ethische problemen noemen die inherent zijn aan het beschuldigen van de niet-gevaccineerden voor de laatste golf van COVID.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: