Grafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in Covid-injecties zegt voormalig Pfizer-medewerker

grafeenoxide-is-het-belangrijkste-ingredient-in-covid-injecties-zegt-voormalig-pfizer-medewerker

02-09-21 12:30:00, Screenshot YouTube Volgens een voormalig medewerker van Pfizer en huidig analist voor de farmaceutische industrie, zijn grafeenoxide nanodeeltjes het belangrijkste ingrediënt in Biotech’s Covid-19 injecties, het product dat als “vaccin” op de markt wordt gebracht. Maar slecht nieuws uit Japan kan een impact hebben op deze marketingstrategie, schrijft Freewestmedia.com.

In een interview met Stew Peters op 28 juli zei Karen Kingston dat grafeenoxide niet als ingrediënt was vermeld, omdat de fabrikanten beweerden dat het een bedrijfsgeheim was. Het was daarom niet opgenomen in Biotech’s octrooiaanvraag als een ingrediënt in de Covid-19 injecties, omdat het wordt verondersteld het intellectuele eigendom te zijn van de farmaceutische reus.

Kingston legde uit dat, terwijl het ingrediënt uit het VS-octrooi van Pfizer was weggelaten wegens zijn vermeende status als “handelsgeheim”, het in feite was opgenomen in de Chinese octrooiaanvraag van Pfizer.

Volgens Kingston zijn het Pfizer-vaccin en het Moderna-vaccin in wezen dezelfde injectie. Het is daarom interessant op te merken dat in het Moderna-octrooi van juli 2020 [US #10703789B2] ook de lipidennanodeeltjes, de fosfolipide, de cholesterol, de kationische (positief ionisch geladen lipide) en de PEGyleerde polyethyleenglycol-lipide worden vermeld, zoals ook is gedaan voor het Pfizer-product.

In het Chinese octrooi wordt de samengestelde hydrogel beschreven, die hoofdzakelijk uit grafeenoxide bestaat. Zij twijfelt er niet aan dat deze injecties het ingrediënt bevatten waarop de Japanse regering nu zinspeelt in haar verbod op vermeende “besmette” injectieflacons van deze producten. “Ik ben er even zeker van dat grafeenoxide hierin zit als dat zwaartekracht bestaat,” zei ze. Ze benadrukte ook dat grafeenoxide het “belangrijkste ingrediënt in de Covid prikken” was.

Net als India heeft Japan de discussie op gang gebracht over het succes van Ivermectine voor de behandeling van Covid-19.

Tokyo’s Medical Assoc. Chairman holds live press conference recommending #ivermectin to all doctors, for all Covid patients.

Japan’s government is one of the most conservative and cautious in the world. Data is clear. Huge news. https://t.co/rpuD8mSfJL pic.twitter.com/B50sgryUDM

— Bren (@brenontheroad) August 23, 2021

Slovakia was first in Europe to approve #ivermectin for Covid back in January.

Current deaths/day:
USA: 1,410
Slovakia: Zero

If your FDA doesnt even know what ivermectin is and everyone in ur country keeps dying,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: